Werking van de Club 2000

Als je online op een spel wilt gaan spelen, zal je ook de werking van de Club 2000 uiteraard eerst goed door moeten hebben om geen fouten te kunnen maken. Belangrijk om te weten is dat de Club 2000 gokkast opgedeeld is in een basisspel en een Club spel om op te spelen. Als je nog niet bekend bent met deze gokkast kun je eerst voor fun spelen.

Daarbij krijg je 10 euro gratis speelgeld, waarmee je uiteraard net kunt doen of je voor geld aan het spelen bent. Als je al een account hebt kun je meteen inloggen en anders kun je een account aanmaken. Zodra je ingelogd bent zal je geld kunnen storten om met echt geld op de Club 2000 gokkast in te kunnen zetten.


Het reclameverbod voor online kansspelen per 1 juli 2023 heeft ervoor gezorgd dat we geen advertenties meer kunnen tonen voor de legale casino aanbieders.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 🔞


Hoe werkt het Club 2000 basisspel

Als je begint met spelen op de Club 2000 gokkast zal je altijd starten op de onderste 3 rollen die in het spel worden weergegeven. Je start daarbij altijd met het inzetten van 1 credit, wat gelijk zal staan aan een waarde van 10 cent. Op de 3 rollen van het Club 2000 basisspel is 1 winlijn actief waar prijzen op gewonnen kunnen worden. Jij moet combinaties van meerdere soortgelijke symbolen daarbij van links naar rechts op de rollen zien te vormen om een prijs uitgekeerd te kunnen zijn. De prijzen die je in dit basisspel kunt winnen zijn uiteraard direct naast de rollen aan de rechterkant weergegeven. Als je aan het draaien bent in het basisspel kun je bij Club 2000 ook een mystery prijs winnen. Hiervoor zal je het Club symbool op willekeurige posities moeten draaien voor een maximale prijs van maar liefst 200 credits.

Gokken en de Auto play functie gebruiken

Als je een prijs bij elkaar hebt weten te spelen kun je op de knop TO CLUBMETER klikken om deze vervolgens naar de clubmeter te laten zetten. Uiteindelijk kun je vanaf daar gaan spelen in het Club spel. Naast de mogelijkheid om prijzen naar de meter te verplaatsen kun je ook altijd eerst ervoor kiezen om een gokje te gaan wagen. Met het kop of munt spel kun je een gewonnen prijs een aantal keren achter elkaar verdubbelen tot een maximum van 200 punten. Spelen kan bij Club 2000 bovendien altijd door zelf de knoppen te gebruiken, maar inzetten met de auto play functie plaatsen is ook mogelijk. In dat geval zal de draaien knop vastgehouden worden en worden de rollen meerdere keren achter elkaar automatisch gedraaid voor het winnen van prijzen.

Spelen in het Club spel voor hoge prijzen

Het Club spel van Club 2000 wordt gespeeld met een inzet van 4 credits per draai. Deze wordt afgehandeld op dezelfde rollen als bij het basisspel, waarbij prijzen ook weer behaald kunnen op de ene actieve winlijn. Het verschil met spelen in het basisspel is dat prijzen die gewonnen kunnen worden bij het Club spel hoger zullen zijn. Aan de bovenzijde van de gokkast kun je zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden en welke symbolen je daarvoor nodig zal hebben. In het Club spel kunnen prijzen gewonnen worden door meerdere soortgelijke symbolen op een winlijn te draaien en door symbolen op willekeurige posities te laten verschijnen. Uiteraard is er ook met het Club symbool van het Club spel een random prijs te winnen. Zodra je een prijs hebt weten te winnen in het spel zal deze worden aangegeven in de display op de Club 2000 gokkast. Hierna worden totalen van 200 punten of meer automatisch bij je reguliere credits geplaatst. Ben je zelf bijna door de basis credits heen en wil je vanaf de clubmeter credits overzetten, dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk.